Begues En Comú Podem va presentar aquesta setmana la seva candidatura per a les eleccions del 28 de maig (a la fotografia).

L’actual regidora Guayamina Saavedra és la candidata a l’alcaldia. Acompanyada del regidor de l’Ajuntament de Cornellà i co-coordinador de Catalunya en Comú del Baix Llobregat, Claudio Carmona, va fer pública la resta de la llista.

Com a número 2 es presenta Ana Ortega, mestra d’educació infantil i antiga sindicalista ; com a número 3, Marc  Guasch, mestre d’educació física i vinculat al Club de Futbol Begues; la número 4 és Ma Isabel Serrano, amb una extensa experiència en el món de la sanitat i del voluntariat; el número 5 és l’Albert Guasch, professor de secundària, graduat en antropologia per la UB i format en cinema i música; el n-número 6 és Rafael González, guarda forestal del Parc del Garraf, llicenciat en Ciències de la Biologia, estudiós del medi ambient, i com a número 7 l’ex regidora Almudena Cano, experta en innovació i operacions al món de l’empresa.

La cap de llista va manifestar la seva voluntat “de governar i acabar amb l’immobilisme i el populisme d’aquests últims 12 anys de govern de Junts”. Els membres de la candidatura manifesten que volen “tornar a governar Begues” com ja ho van fer durant la legislatura 2007-2011 i reivindiquen la tasca que llavors es va portar a terme .

Guayamina Saavadra va concloure: “Ens mereixem un Begues amb un cor solidari, amb un esperit comunitari, culturalment avançat i una mirada feminista. Tenim un pla i tenim un gran equip”. Begues En Comú Podem vol un poble “inclusiu, respectuós amb l’entorn i ple d’oportunitats”.

Font i fotografia: Begues En Comú Podem

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here