La Junta de la Societat Catalana de Tecnologia ( SCT) ha  concedit la distinció de Soci Honorífic a l’enginyer industrial, Carles Riba i Romeva ( a la fotografia), exalcalde de Sant Joan Despí i membre actual de la Junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, entitat que presidí del 1995 al 2013. És president de CMES ( Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible) i autor, entre moltes altres obres, de “El crac energètic”, “Recursos energètics i crisi” o “La transició a les renovables”.

Aquest reconeixement arriba després que l’Assemblea de socis i sòcies de la SCT convocada el passat mes de novembre ratifiqués per unanimitat que Carles Riba, juntament amb Maria Clara Torrents Mazzei, adquirissin aquesta condició de Soci Honorífic donada la seva trajectòria i aportacions.

La Societat Catalana de Tecnologia es va crear a l’any 1986 i és una filial de l’Institut d’Estudis Catalans i desenvolupa les seves activitats en les terres de parla i cultura catalanes. La Societat considera la tecnologia com a factor de cultura i per això la conrea en els seus diversos vessants. Núria Salan Ballesteros, presidenta de la SCT, afirma “Ens fa molta satisfacció, i entenem que és un gran honor per a nosaltres, que el senyor Riba hagi acceptat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here