El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí acull aquest divendres, 14 d’abril, a les 8 del vespre la representació de l’obra “La Trena” (a la fotografia).

“La Trena”, de Laetitia Colombani, està dirigida per l’actriu baixllobregatina Clara Segura. Està interpretada per la mateixa Clara Segura, Marta Marco, Carlota Olcina i Cristina Genebat. La traducció i la dramatúrgia són de Cristina Genebat i Marta Marco. És una producció de La Perla 29.

Explica la història de tres dones que, nascudes en continents molt dispars ( en països com la Índia, Itàlia i Canadà), comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

Les tres dones, Smita, Giulia i Sarah no es coneixen, però tenen en comú l’empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen el que el destí els ha reservat i es rebel·len contra les circumstàncies que les oprimeixen.

Com fils invisibles, els seus camins s’entrellacen, formant una trena que simbolitza la voluntat irreductible de viure amb esperança i il·lusió.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Joan Despí i La Trena

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here