Si quedava a Sant Feliu de Llobregat alguna persona encara incrèdula en relació a la realitat del soterrament de les vies de RENFE a la ciutat se li acaben els darrers arguments.

Aquest passat dimecres, 12 d’abril, l’Ajuntament de Sant Feliu va convocar a la Sala Ibèria, una sessió informativa oberta a tota la ciutadania per explicar els detalls de la posada en funcionament de l’estació provisional (a la fotografia), prevista per aquest diumenge, 16 d’abril, a les 15 hores.

L’estació provisional, ubicada a l’alçada de l’antic pas a nivell, a 200 metres de l’actual, que quedarà fora de servei, es va començar a construir a mitjans de l’any 2022. L’estructura compta amb dues andanes instal·lades a banda i banda del tram del carrer Constitució, situat entre el passeig Comte de Vilardaga i la Riera de la Salut. Disposa de dos edificis independents d’estructura metàl.lica i amb accesos segregats. A l’andana sentit Molins de Rei, amb prop de 120 metres quadrats, s’hi accedirà des del carrer Constitució, el passatge Fargas i el passeig Comte de Vilardaga; a l’altra banda, l’andana sentit Barcelona comptarà amb més de 124 metres quadrats, i tindrà l’accès al carrer Constitució, al costat del Parc Nadal.

Cada edifici comptarà amb màquines expenedores de bitllets i control d’accès, i el servei de taquilla de venda de bitllets s’ubicarà al costat Barcelona. Els accesos es realitzen directament des de la via pública, i hi ha pavimentació amb franja de seguretat i paviment pododàctil per les persones invidents.  Hi ha dos ascensors a banda i banda del pont que travessa la via.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fotografia: ADIF

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here