Que un equip acabat de pujar a la màxima competició de la Lliga estatal de bàsquet femení, el Barça-CB Santfeliuenc, es classifiqui per la fase final de la Copa i que setmanes després també ho faci per jugar el play off de la Lliga, després de acabar en el setè lloc la fases regular, és un fet més que destacable. Però que ja dins el play off elimini a un dels dos equips considerats favorits, l’Uni Girona, segon classificat a la fase regular, ja pot ser considerat una gesta històrica.

Les de Sant Feliu van eliminar aquest diumenge a Fontajau, l’Uni Girona d’una forma emocionant i increïble (a la fotografia). El Barça Santfeliuenc havia perdut al Pavelló Juan Carlos Navarro de la capital del Baix Llobregat fa pocs dies per 5 punts de diferència. I la sorpresa va saltar a Girona on les d’Isaac Fernández van guanyar per 6 punts, 55 a 69, eliminant les gironines per un sol punt.

El Perfumerias Avenida aquest dimecres al Juan Carlos Navarro

El Barça Santfeliuenc s’enfrontarà ara en semifinals al Perfumerias Avenida de Salamanca, el màxim favorit per aconseguir el títol. El primer partit es diputa aquesta mateixa setmana, el dimecres 26 d’abril, a les 7 de la tarda, al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, que amb tota seguretat serà ple de gom a gom.

La tornada serà el dissabte, 29 d’abril, a Salamanca. Les castellanes van  eliminar en quarts de final un altre equip català, el Cadí La Seu.

Fonts: Barça-CBS i Betevé

Fotografia: CCMA

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here