La plataforma ecologista SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet organitza el proper dissabte 6 de maig una manifestació amb el contundent lema “Aturem l’urbanisme de merda. Defensem la comarca” (a la fotografia).

L’objetiu de la mobilització és aconseguir que les forces polítiques es comprometin a aturar l’urbanisme agressiu i especulatiu amb la mirada posada en les properes eleccions municipals del 28 de maig.

La manifestació  s’estructura en cinc columnes que sortiran del Prat de Llobregat, l’Hospitalet, Cornellà, Santa Coloma de Cervelló i Gavà, per tal confluir a dos quarts d’una al camí del Rugbi de Cornellà, al costat del riu Llobregat.

SOS Baix Llobregat considera que “ara toca que les forces polítiques que aspiren a representar la ciutadania als ajuntaments expliquin les seves propostes de futur”.

El creixement urbanístic desmesurat i projectes agressius i insostenibles com l’ampliació de l’aeroport del Prat seran, sens dubte, temes de debat durant la campanya electoral que és a punt de començar. I els grups ecologistes volen fer sentir la seva veu.

Font i fotografia: SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here