Juan Carlos Monedero, politòleg, escriptor, professor universitari i un dels fundadors de Podemos, va ser a Begues i a Gavà, aquest dissabte 6 de maig, per donar suport a les candidatures d’En Comú Podem en aquests dos municipis de cara a les eleccions del 28 de maig.

Al migdia, amb la Guayarmina Saavedra a Begues

Al migdia, al Passeig de l’Església de Begues, un nombrós públic va seguir les intervencions de la cap de llista, Guayarmina Saavedra, de la candidata Almudena Cano i de Monedero (a la fotografia). Aquest va expressar el seu suport a la llista d’En Comú Podem i va comentar que ja hi ha converses de Podemos amb la vicepresidenta del Govern central, Yolanda Díaz, per arribar a un acord sobre el projecte Sumar. De fet, a Catalunya i al Baix Llobregat, la unitat ja és una realitat.

L’acte formava part de la intensa activitat que està impulsant Begues En Comú Podem. El passat 28 d’abril van celebrar un acte amb l’eurodiputat Ernest Urtasun, al centre Cívic Roure, I aquest diumenge, 7 de maig, té lloc una Bicicletada per conèixer els arbres més destacats de Begues i la seva història,  en la que participen el portaveu al Parlament de Catalunya, David Cid, i el diputat i candidat a l’alcaldia de Molins de Rei, Lucas Ferro.

Per la tarda, amb en Miguel Herrera a Gavà

Per la tarda, Juan Carlos Monedero va ser a Gavà, a la Torre Lluc, per donar suport a la candidatura d’En Comú Podem a la localitat. En l’acte també va intervenir el cap de llista a la ciutat, el regidor Miguel Herrera, que va fer balanç de la seva activitat des de l’oposició a l’Ajuntament i va presentar la nova candidatura d’En Comú Podem, que agrupa les llistes de Podemos i els Comuns, que l’any 2019  van concórrer per separat.

Aquesta mateixa setmana En Comú Podem de Gavà s’ha tornat a posicionar contra l’ampliació de l’aeroport del Prat i ha criticat l’equip de govern del PSC que es va negar a donar suport a una proposta del grup municipal contrària a l’ampliació “sense respectar la voluntat de les veïnes i veïns de Gavà Mar, que no volen més soroll ni més contaminació ni en el seu barri ni en tota la ciutat”.

Segons el grup municipal de Podemos, el PSC va votar en contra de la seva petició perquè “com equip de govern avantposen els seus interessos partidistes davant de la salut i la voluntat de les veïnes i veïns del barri de Gavà Mar”. Tal com ha anat informant el Baix.cat, l’alcaldessa socialista de Gavà, Gemma Badia, esta arrenglerada amb altres alcaldes i alcaldesses del PSC, com els de Cornellà, Castelldefels, Viladecans o Sant Boi, a favor del controvertit projecte d’AENA, propiciat per l’exalcaldessa de Gavà, la ministra Raquel Sánchez, d’ampliar l’aeroport del Prat, que afectaria de forma gravíssima el Delta del Llobregat i incrementaria les molèsties a la ciutadania de Gavà.

Font:  Begues En Comú Podem, En Comú Podem Gavà i El Bruguers Digital

Fotografia: Begues En Comú Podem

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here