Els intents a la desesperada en els darrers partits del RCD Espanyol no han pogut compensar una pèssima temporada. L’empat a 2 gols en el darrer minut aconseguit pel València en el partit jugat el passat diumenge, 28 de maig, a Mestalla, va condemnar a l’Espanyol a jugar a Segona Divisió la temporada que ve. És la sisena vegada que el club baixa a Segona.

El descens de l’Espanyol deixa l’RCD Stadium de Cornellà- El Prat (a la fotografia) sense futbol de Primera Divisió. El diari esportiu Sport qualifica l’Espanyol de “club sense president, o amb un president que tas sols ve dues vegades l’any” en referència al seu propietari l’empresari xinés Chen Yansehng, que va comprar l’Espanyol l’any 2016. El president espanyolista ha demanat perdó i ha reconegut que “la responsabilitat del descens es troba dins la gestió del club”.

L’Sport qualifica l’Espanyol com “un club mort a nivell institucional amb un dany reputacional que costarà aixecar” i que ha tingut una direcció esportiva “infame”. El canvi d’entrenador a darrera hora no ha provocat cap efecte positiu.

La sensació generalitzada és que l’Espanyol ho tindrà difícil per tornar a Primera Divisió i el que és segur que l’assistència de públic a l’Estadi de Cornellà-El Prat baixarà, afectant l’economia dels bars i comerços cornellanencs situats al voltant de l’estadi.

Font: Sport

Fotografia: RCD Espanyol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here