Les conseqüències dels resultats electorals a Castelldefels continuen. Si tal com va informar elBaix.cat, el cap de llista d’ERC, Jordi Maresma, anunciava la seva dimissió com a regidor, ara ha estat el torn de la fins ara alcaldessa socialista Maria Miranda.

Miranda (a la fotografia) va anunciar en el darrer ple municipal celebrat el dimecres 14 de juny, que no repetirà com a regidora en el proper mandat que comença aquest dissabte 17 de juny.  Ni Miranda ni Maresma seran presents en el ple de dissabte.

El PSC va passar el 28 de maig de 6 a 4 regidors mentre que el seu soci principal, ERC, perdia la meitat de la seva representació (de 4 a 2 regidors).  Davant el pacte entre el PP i SOM Castelldefels que, tal com ha informat elBaix.cat, dona l’alcaldia a Manu Reyes del PP, Miranda va decidir renunciar a la seva acta de regidora.

Maria Miranda ha protagonitzat al llarg del mandat diverses ruptures amb sectors que eren els seus aliats. Primer va forçar el trencament del pacte amb Movem- En Comú Podem, i va passar a governar en minoria, i al final del mandat va expulsar del govern i del PSC a qui havia estat el número 3 de la llista socialista, Nico Cerpa. El partit creat a corre cuita per Cerpa va obtenir 3 regidors el 28 de maig i ha acabat pactant amb el PP.

Font i fotografia: Ajuntament de Castelldefels

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here