Montserrat Figuerola, la cap de la Gerència Territorial Metropolitana Sud (GTMS) de l’Institut Català de la Salut (ICS), es jubila el proper 30 de juny.

Per aquest motiu, la sala d’actes de l’Hospital de Bellvitge va acollir un acte d’homenatge a Figuerola (a la fotografia) i de presentació de la seva successora en el càrrec. Cristina Capdevila, fins ara directora de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

En l’acte de comiat, Montserrat Figuerola va repassar les principals fites assolides per l’equip que ha encapçalat durant els darrers set anys. En va destacar “la millora de l’experiència de l’usuari, l’aposta pel  desenvolupament professional i la gestió del talent, l’impuls a la recerca i la innovació, o el treball en xarxa”.

Figuerola va rebre un emotiu reconeixement per part de totes les persones assistents a l’acte. La doctora Montserrat Figuerola, especialista en Medicina Interna, és una defensora incansable de la sanitat pública i una persona compromesa amb la cooperació i la solidaritat internacionals..

Font i fotografia: ICS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here