Aquest passat diumenge, 18 de juny, la Fundació Carulla va organitzar al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, l’acte de lliurament dels Premis Baldiri Reixac 2023 (a la fotografia).

La 45a edició dels premis va aplegar 200 alumnes; 29 escoles van recollir els seus guardons que volen “posar en valor l’esforç i treball que es fa des de l’escola catalana per fer front a la progressiva desaparició del català entre els joves i la sensibilització sobre l’emergència climàtica”.

Dins els premis a projectes artístics d’emergència climàtica dotats amb 4.000 euros, l’escola EDUMAR  de Castelldefels va ser guardonada per ExpresART: els alumnes d’I3 a 6è es converteixen en activistes pel canvi social a través de la música, l’expressió corporal i les arts plàstiques.

Entre les escoles que va rebre els premis a experiències innovadores dotats amb 500 euros hi ha el Projecte Streaming de l’Escola Daina-Isard, Cooperativa d’ensenyament d’Olesa de Montserrat, i la proposta els Oficis Artesans, de l’Escola Cooperativa el Puig d’Esparreguera.

Font i fotografia: Fundació Carulla

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here