Era una visita teòricament institucional però es va convertir en electoral. La ministra socialista en funcions de Transports, Mobilitat i Agenda urbana, la gavanenca Raquel Sánchez, va visitar aquest divendres, 23 de juny, Sant Feliu de Llobregat per tenir un primer contacte amb el nou equip de govern municipal format pel PSC, Junts per Catalunya i Veïns.

Segons un comunicat de l’Ajuntament, els temes que es van tractar en la reunió entre la ministra i l’equip de govern encapçalat per l’alcaldessa Lourdes Borrell, van ser el soterrament, l’habitatge, l’agenda urbana i la millora dels accessos de sortida de la ciutat en direcció Tarragona i Lleida. L’alcaldessa i els regidors van esperar Raquel Sánchez a l’entrada de la Casa de la Vila, on la ministra es va fotografiar amb l’alcaldessa a la seva dreta, i Jaume Manyoses, tinent d’alcalde i cap de llista de Junts, a la seva esquerra (a la fotografia); després, van pujar a la Sala de Plens, on la ministra va signar el llibre d’honor de la ciutat i va rebre un regal institucional.

Però el caràcter institucional de la visita va desaparèixer en el contacte amb els mitjans de comunicació. La ministra i número 3 de la candidatura del PSC per Barcelona en les eleccions del 23 de juliol va replicar la proposta d’En Comú Podem sobre un possible referèndum per a Catalunya. “No estem disposats a tornar al passat” va afirmar Sánchez.

La ministra va fer aquestes declaracions a la capital de la comarca on el PSC manté un pacte de govern amb Junts per Catalunya (Tots Som Sant Feliu), partit que defensa la independència de Catalunya.

Fonts: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i CCMA

Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here