El dijous 22 de juny, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) , Toni Segarra, va visitar Sant Andreu de la Barca per mantenir una reunió amb el nou alcalde, Marc Giribet (a la fotografia).

Giribet va fer arribar a Segarra que “a la ciutat hi ha un gran consens que és finalitzar el soterrament de les vies del tren”. Segons l’alcalde, “el president de FGC s’ha mostrat molt receptiu amb la petició i amb possibilitats de col·laboració entre les dues administracions”.

En el transcurs de la reunió, Segarra va exposar les actuacions que FGC realitzarà a la ciutat pròximament: la cobertura lleugera que s’instal·larà a la boca sud del municipi, a l’altura de la plaça Onze de Setembre, i l’estudi per posar solució al soroll que pateixen els veïns del barri de la Unión, que eren presents a la trobada.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here