FEM Sant Andreu i En Comú Podem Sant Andreu de la Barca van signar aquest dimarts, 27 de juny, un acord de govern per aquest mandat. Amb aquest pacte, el govern estarà integrat pels 10 regidors de FEM i per la regidora d’En Comú Podem i tindrà majoria absoluta.

La signatura del pacte es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Giribet, i de la regidora d’En Comù Podem, Isabel Marcos (a la fotografia).

Giribet va destacar que “és un acord que reforça un govern fort, estable, de canvi, d’esquerres i de progrés que és el que les santandreuenques i els santandreuencs van votar a les eleccions municipals del 28 de maig”.

Isabel Marcos va remarcar que “l’objectiu és impulsar polítiques socials, comunitàries, ambientals i econòmiques per garantir un futur sostenible i inclusiu i per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca”.

La ciutat està vivint un canvi polític destacat ja que aquest govern ha posat punt i final a 44 anys d’alcaldies del PSC. La darrera alcaldessa, Ana Alba, ha abandonat l’Ajuntament renunciant a la seva acta de regidora.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here