Les treballadores de les escoles bressol municipals de Cornellà de Llobregat ( a la fotografia) estan fent aturades parcials a les portes dels centres de 9 a 2/4 de 10 del matí durant tota aquesta setmana, des del dilluns 26 fins el divendres 30 de juliol.

CCOO ha convocat aquestes aturades parcials a les 4 escoles que gestiona l’empresa Ziga-Zaga. Les treballadores denuncien les deficients condicions de treball i salarials que tenen i la impossibilitat d’avançar ni de dialogar amb els agents implicats a curt i mig termini.

Estan afectades més de 50 treballadores que pertanyen a les Escoles Bressol la Rosa del Vents, Arc de Sant Martí, Mag Maginet i Cel Blau.

Per part de l’Ajuntament de Cornellà se les ha remés a eventuals canvis que es poden produir en el plec de condicions que ha de fer l’Ajuntament per licitar la gestió del servei, però aquest fet no tindrà lloc fins d’aquí a 2 anys.

Font i fotografia: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here