L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, d’En Comú Podem, i el cap de llista del PSC, Juan Pedro Pérez, van signar el matí del dijous, 29 de juny, a la sala de plens de la Casa de la Vila, l’acord de govern entre els dos grups municipals per al mandat 2023-27 (a la fotografia).

L’acord estableix les prioritats i eixos d’actuació que l’executiu municipal desplegarà a través del Pla d’Actuació Municipal i l’organització del cartipàs de l’Ajuntament per a aquest mandat que s’haurà d’aprovar en un plenari el proper dijous 6 de juliol.

L’acord per “un govern de progrés i transformació del Prat”, segons el document, “recull l’experiència dels executius de coalició que han liderat la millora de la nostra ciutat en els darrers cinc mandats”, i pretén “renovar el model de ciutat que ha contribuït a la construcció del Prat d’avui per donar resposta als reptes dels propers anys”.

La junta de Govern, presidida per l’alcalde Lluís Mijoler, estarà formada per vuit tinents i tinentes d’alcadia: Juan Pedro Pérez ( Acció institucional i projectes urbans), Alba Bou ( (Urbanisme i Habitatge), Joaquim Bartolomé ( Acció Ambiental i Serveis Urbans), Juan Carlos Moreno ( Desenvolupament Econòmic), David Vicioso ( Organització, Governança i Economia), Marisol Rojas ( Benestar, Polítiques d’Igualtat i Ciutadania) i Anna Martín ( Educació, Cultura i Comunitat); també serà tinenta d’alcadia sense cartera, Débora García, regidora d’Esports i Salut.

En les eleccions del 28 de maig, En Comú Podem va aconseguir una clara victòria amb el 32 % dels vots i 9 regidories. El PSC va quedar en segona posició amb un 22 % i 6 regidories. Cinc candidatures més van obtenir representació.  El pacte configura una sòlida majoria de 15 regidors.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here