Viladecans ja compta amb la seva primera associació de músics del municipi. Es tracta de Perifèrica, una entitat formada per prop d’un centenar d’artistes que han vist la necessitat d’agrupar-se per donar un impuls a les bandes locals i potenciar la seva visibilitat.

Perifèrica es va presentar el passat dissabte, 17 de juny, durant una de les celebracions del Dia Internacional de la Música  a la fotografia) que l’entitat va organitzar de forma conjunta amb l’Ajuntament de la ciutat.

La iniciativa va sorgir a partir del concert solidari que s’organitza pel dia de Reis, en què els músics participants van decidir que volien implicar-se més a fons en la cultura de Viladecans per donar un impuls als creadors i creadores de música de la ciutat.

Font i fotografia: Ajuntament de Viladecans

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here