El cap de llista del PP per Barcelona, Nacho Martín Blanco, va qualificar de “xantatge” el preu que ERC ha fixat per investir Pedro Sánchez, aquest dijous en una atenció a mitjans al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat

El candidat va criticar que els republicans exigeixin el traspàs de Rodalies, acabar amb el dèficit fiscal i seguir negociant l’autodeterminació per garantir que Sánchez torni a ser president.

Segons el popular, Sánchez ja ha demostrat que “està disposat a oferir tot el que calgui per mantenir els seus suports parlamentaris”.

El cap de llista del PP també va valorar el debat de TVE de dimecres al vespre i va criticar que Sánchez hi va continuar “alimentant i fent que Vox sembli més gran del que és”.

Martín Blanco va criticar que Sánchez “tot el dia parla de Santiago Abascal i sembla que somiï en ell”. En aquesta línia, també va valorar negativament que “posi l’accent sobre un altre partit i els faci campanya”.

Traspàs de Rodalies

El cap de llista del PP per Barcelona es va centrar en la petició concreta dels republicans de garantir el traspàs de Rodalies.

Els populars ja havien insistit que no era una prioritat i Martín Blanco va subratllar que “no és una qüestió de competències sinó de competència”.

A més, va criticar que les exigències d’ERC “no es corresponen” amb les de la resta de ciutadania.

Font: ACN

Imatge: @Nmartinblanco

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here