Els i les vigilants de seguretat de l’aeroport del Prat estan convocats a anar a una vaga indefinida de dijous a dilluns a partir del 10 d’agost. Els membres del comitè d’empresa han votat fer tres torns d’aturades, un a la matinada (4.00-7.00), un al matí (9.00-11.00) i un altre a la tarda (16.00 a 18.00)

En l’escrit de vaga, els sindicats denuncien “l’incompliment dels pactes” per part de l’empresa I-Sec entre els quals que no es respectin els descansos del personal de 10 minuts per hora, ni la conciliació familiar i que s’exerceix “abús d’autoritat i pressió sobre els subordinats”.

També denuncien que “no es compleix la paritat als llocs de treball” i, per tant, les treballadores tenen una càrrega de feina “més notable” que els seus companys.

Alhora, els representants dels treballadors posen sobre la taula la necessitat que l’empresa es faci càrrec dels costos del pàrquing o que habiliti una zona d’estacionament gratuïta i que aboni un plus per idiomes de 50 euros al mes per als vigilants. La plantilla considera que té dret a tenir dos caps de setmana lliures mensuals.

Firmen el document els sindicats CSIF, RoS, ATES, STS-C i ADN.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here