Ahir, 2 d’agost, va arrencar la Festa Major de Sant Just 2023, un esdeveniment esperat amb entusiasme per la ciutadania, que ofereix cinc dies plens d’activitats i entreteniment per a totes les edats

La festivitat, que es desenvoluparà fins al 6 d’agost, brindarà una àmplia varietat d’activitats que inclouen gimcanes, concerts, jocs infantils, cinema a la fresca i molt més.

Les activitats es distribuiran en diferents llocs del poble, com la Plaça Verdaguer, Can Ginestar, el descampat del costat de la Bonaigua i el Parc Joan Maragall, entre d’altres.

Podeu trobar tota la programació detallada aquí.

Activitats destacades

Aquest dimecres 2 d’agost, la Festa Major va començar amb el tradicional pregó, seguit de la gimcana pagesa, jocs infantils, una passejada literària, concerts a la Plaça Verdaguer i una festa dels 80 al Parc de Can Sagrera.

Avui dijous 3 d’agost, els assistents podran gaudir del Correvern, partits de bàsquet entre equips blaus i grocs i l’Escalabirres. També hi haurà cinema a la fresca i un sopar seguit de la festa dels Blaus.

El divendres 4 d’agost, hi haurà cinema infantil, berenar i ball per a la gent gran, una tarda Z, el Correbars, obertura de barraques i concerts de Festa Major a l’esplanada de la Bonaigua, amb 31 Fam com a cap de cartell.

El dissabte 5 d’agost estarà ple d’activitats, incloent-hi partits de futbol infantil i sènior, una gran festa infantil amb Xiula, una festa a la piscina del complex esportiu La Bonaigua, sopar de Festa Major, bingo musical i més concerts. A mitjanit, s’anunciarà el color guanyador de la Festa Major.

Per tancar la programació, el diumenge 6 d’agost tindrà lloc l’ofici de Festa Major a l’església, més activitats infantils, sardanes, havaneres i rom cremat, una botifarrada i l’espectacle de foc de tancament de la Festa Major.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here