El de Sant Boi es convertirà així en el tercer espanyol de la història en aconseguir-ho i el primer jugador, doncs els altres dos premiats eren entrenadors

Pau Gasol ha estat una de les llegendes escollides per accedir al Hall of Fame de Springfield, segons va avançar Wojnarowski i va confirmar la NBA.

L’exjugador espanyol, setmanes després de veure retirat el dorsal 16 per Los Angeles Lakers, entrarà al Saló de la Fama amb un impressionant conjunt de personalitats i figures que l’acompanyaran a la cerimònia del proper 12 d’agost.

D’aquesta manera, Gasol es converteix en el tercer espanyol (i el primer jugador nacional) que aconsegueix entrar al Hall Of Fame, unint-se així als entrenadors Pedro Ferrándiz (2007) i Antonio Díaz-Miguel (1997).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here