Fins el 15 d’agost, la ciutat acull aquests concerts i els de Mala Vida (11 d’agost), Akelarre i Big Mouthers (12 d’agost), l’Orquestra Metropol (13 d’agost), les havaneres amb el grup Mestre d’Aixa i les versions d’Estopaos (14 d’agost) i La Vella Dixieland i The Hot Tubes (15 d’agost) · Els escenaris principals de les actuacions, totes elles gratuïtes, són el parc de la Muntanyeta, la plaça de l’Església i els Jardins del Castell

Nena Daconte, àlies de la cantant i compositora madrilenya Mai Meneses, i el grup tarragoní Roba Estesa són els dos principals reclams musicals de la Festa Major d’Estiu de Castelldefels 2023.

Com cada any, els concerts gratuïts tindran un paper important a la festa, que se celebra entre els dies 11 i 15 d’agost. Nena Daconte actuarà el dilluns 14 d’agost (22:30 hores) al parc de la Muntanyeta. Roba Estesa ho farà el dia anterior, diumenge 13 d’agost (22:30 hores), també al parc de la Muntanyeta.

Les festes s’obriran amb el concert de la banda Mala Vida, tot un clàssic a les festes de Castelldefels i de tota la comarca. La banda actua el divendres 11 d’agost (just després dels Focs artificials) a la plaça de les Palmeres.

El grup de versions Akelarre serà el protagonista del concert del dissabte 12 d’agost. A les 23:15 hores, al parc de la Muntanyeta. La matinada de dissabte 12 a diumenge 13, la ciutat comptarà amb l’actuació del DJ JGarcía (al parc de la Muntanyeta) i el concert de la banda de versions Big Mouthers, a les 0:45 hores a la plaça de l’Església.

Diumenge 13, a banda del concert de Roba Estesa, també es podrà gaudir de l’Orquestra Metropol a la plaça de l’Església. El concert està dividit en dues parts: la primera serà a les 20:30 hores, mentre la segona part és a les 0:15 hores. El motiu és que es vol facilitar que les persones que acudeixen a l’actuació també ho puguin fer a la del grup Roba Estesa (a les 22:30 hores al parc de la Muntanyeta).

Dilluns 14 és el dia de Nena Daconte (22:30 hores al parc de la Muntanyeta), però també d’altres dos concerts: el d’havaneres amb el grup Mestre d’Aixa i el de la banda d’homenatge a Estopa, Estopaos. El primer es farà a les 20:30 hores a la plaça Neus Català i en ell se servirà rom cremat. El segon, a les 0:30 hores a la plaça de l’Església.

Dimarts 15, últim dia de la Festa Major, portarà dos concerts més: el jazz de La Vella Dixieland (dins del Cicle Contrabaix, a les 22 hores als jardins del Castell) i les versions de temes pop i rock dels anys 80 de The Hot Tubes (23:30 hores a la plaça de l’Església).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here