El jugador de l’Sporting Gavà declara per a El Bruguers (mitjà de l’Ajuntament de Gavà), que ha viscut uns mesos intensos formant part de l’equip XBuyer Team

Té 25 anys, juga al primer equip de l’Sporting Gavà i acaba de proclamar-se campió de la Kings League amb l’XBuyer Team.

És el Víctor Hidalgo, que en una entrevista amb els mitjans de comunicació gavanencs, s’ha mostrat molt orgullós i content d’haver viscut aquesta bonica experiència. “Si fa 10 mesos m’haguessin dit que viuria tot el que he viscut, no m’ho hauria cregut. Jugar davant 60.000 persones va ser inoblidable. A més, el guió va ser molt ‘capritxós’, amb tanda de penals a la semifinal i la final; va ser molt emocionant”.

A més del Víctor, que ja havia jugat al primer split amb l’equip del Kun Agüero, l’XBuyer Team comptava amb més integrants gavanencs: els presidents, els germans Buyer, i l’entrenador Víctor González.

El passat 29 de juliol es va celebrar al Cívitas Meropolitano de Madrid la final four del segon split de la Kings League, que va acabar amb una victòria amb toc gavanenc.

Hidalgo ha compaginat la segona catalana a l’Sporting Gavà amb la Kings League, cosa que “ha estat una mica dura a nivell físic i mental, però no em penedeixo. Ha estat molt bonic viure el quasi ascens de l’Sporting al camp, cada setmana ple, i després arribar a la final four de la Kings League i guanyar-la… ha estat el cim”.

Pel que fa a la competició impulsada per Gerard Piqué, el jugador gavanenc explica els motius pels quals creu que és tan popular: “El que té la Kings League que no tenen altres competicions és el factor sorpresa, ja que hi ha molts elements externs, com cartes, o un dau que es llança al minut 18 de partit i que pot fer que juguis un 2 contra 2. També ho facilita que hi ha presidents molt famosos a escala mediàtica, sobretot per als seguidors de 10-15 anys. Això fa que tingui un caire especial davant competicions més tradicionals”.

En l’apartat personal, també hi ha hagut algun ingredient afegit, com la popularitat. “Anaves pel carrer amb el xandall de l’equip i la gent et parava, sobretot els nens petits, que et demanaven fotos com si fossis un jugador professional. La veritat és que va ser molt curiós i bonic”, explica el Víctor. De moment, però, aquesta aventura ha acabat per a ell, ja que la Kings League ha demanat exclusivitat als jugadors i ha fet una nova selecció, on només s’hi poden quedar quatre de cada equip. L’experiència, però, no li treu ningú.

Ara Hidalgo està centrat en l’Sporting Gavà, i només pensa en la temporada vinent amb l’equip. “Crec que és molt il·lusionant, perquè hem mantingut el bloc, i ja la temporada passada era un grup molt bo. A més, tenim una lliga molt atractiva per a l’espectador, perquè hi ha molts equips de la zona, i també un derbi gavanenc, que facilitarà que vingui molta gent a veure’ns al camp”.

En Víctor Hidalgo i la resta de companys de l’Sporting Gavà començaran la pretemporada aquest dimecres amb el primer entrenament després de les vacances.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here