Malauradament la gavanenca va llençar el martell en el seu millor intent a 66,95 metres, lluny dels 71,26 als que es va establir el tall per la final

No va poder ser. La gavanenca Laura Redondo no va poder arribar a competir a la final de llançament de martell femení en el Mundial d’Atletisme que s’està celebrant a Budapest.

La blaugrana va quedar fora de la competició en la ronda classificatòria en obtenir, en el seu millor llançament, una distància de 66,95 metres, lluny dels 71,26 amb els quals sí que hauria estat finalista.

Va ser la marca aconseguida en el segon dels tres llançaments de que disposava. En el primer va fer 66,87, i en el tercer es va quedar més curta amb 66,29 metres. Amb aquestes marques, Redondo va quedar 15ª en el seu grup i, tenint en compte els dos grups de classificació, va quedar en la posició 29 de 35 atletes que van competir, per tant sense cap possibilitat d’optar a disputar la final.

En declaracions recollides per Runner’s World, Redondo va manifestar la seva incomoditat en els tres llançaments: “Em faltava ritme, estava més rígida del normal, m’han faltat competicions aquest any i això m’ha portat a aquests resultats”. No ho va mencionar, però aquesta manca de preparació està directament relacionada amb la lesió que l’ha tingut fora de joc bona part d’aquesta temporada. Els resultats a Budapest parlen per si mateixos ja que Redondo, aquest mateix any, ha fet 71,01 metres, i de fet és ella la que posseeix el rècord d’Espanya amb una distància de 72 metres.

Després d’aquests resultats, Redondo ocupa la posició número 51 en el rànquing mundial de les 100 millors llançadores de martell. És la millor presència espanyola ja que l’altra aportació nacional, Natalia Sánchez, és precisament la que tanca la llista en la posició número 100.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here