L’equip de govern s’amplia amb l’entrada del regidor d’ERC i amb la voluntat de seguir avançant cap a la reactivació econòmica i social del municipi

El cartipàs municipal de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat comptarà amb un nou regidor, després de l’acord de govern assolit pels grups de Junts i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Aquest pacte neix, segons un comunicat del mateix consistori, de la voluntat de les dues forces polítiques per donar un nou impuls al govern local durant els pròxims quatre anys i seguir avançant cap a un model de poble que situï les persones al centre de les polítiques municipals.

Entre els principals eixos de l’acord hi ha la millora de la qualitat de vida de les persones, el foment dels processos participatius, el manteniment d’un entorn natural i urbà, la transparència en la gestió i la preservació de la nostra identitat com a poble.

Així mateix, el pacte preveu dur a terme un seguit d’inversions fins al 2027 entre les quals hi ha la rehabilitació de l’espai per un  SAIAR (Servei d’Atenció Integral a la gent gran en l’Àmbit Rural), la millora d’un equipament destinat a Serveis Socials, l’Arxiu Històric o la reformulació de l’Espai Jove. Així mateix, es preveu fer estudis de viabilitat sobre un nou Centre Cívic i l’ampliació de la piscina.

En l’àmbit cultural, es preveu seguir augmentant els ajuts a les entitats o associacions locals. Aquesta àrea serà compartida entre totes dues formacions polítiques amb l’objectiu d’unir esforços per aconseguir que la partida destinada a cultura arribi a l’1% del total del pressupost municipal.

Es crearà una comissió formada per un càrrec electe i tres representants de cada grup municipal del govern que es reunirà cada 6 mesos per valorar el compliment del pacte. El nou cartipàs municipal ha quedat aprovat per Decret d’Alcaldia amb data 1 de setembre de 2023.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here