L’Ajuntament es mostra preocupat pel futur industrial de l’empresa i el manteniment dels llocs de treball un cop el jutjat mercantil número 2 de Barcelona ha sentenciat el traspàs de la propietat de l’empresa Celsa als seus creditors. L’Alcalde de Sant Andreu de la Barca, Marc Giribet, mantindrà un seguit de reunions amb els representants dels treballadors, la Generalitat de Catalunya i els nous propietaris de l’empresa.

Davant la sentència definitiva del Jutjat mercantil n.2 de Barcelona l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comunica:

Per l’Ajuntament es imprescindible que el canvi de propietaris asseguri la continuïtat del negoci industrial de l’empresa Celsa i el manteniment dels més de 800 treballadors, dels quals uns 200 son veïns i veïnes del municipi.

El valor estratègic de l’empresa, tant per l’economia com per la capacitat industrial del país, fa necessari que els Governs de l’Estat i de la Generalitat vetllin pel compliment de la sentencia que fa referència al fet que els nous propietaris “han de complir estrictament els seus compromisos, preservant i incrementant el valor de la companyia, mantenint la seva integritat, conservant els llocs de treball, i tot sense alterar els centres estratègics de decisió que tanta rellevància tenen per a l’economia en el seu conjunt”.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Marc Giribet, mantindrà un seguit de reunions amb els representants dels treballadors, la Generalitat de Catalunya i els nous propietaris de l’empresa per conèixer les perspectives de futur de l’empresa Celsa i la continuïtat de la totalitat dels llocs de treball.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here