La quinzena edició del Festival Esperanzah, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre al Parc Nou del Prat de Llobregat, ha incorporat al cartell els artistes Iseo & Dodosund, Queralt Lahoz i El Pot Petit, segons han anunciat els responsables de l’esdeveniment

La iniciativa està coordinada per una cooperativa que posa al centre la difusió de l’economia social i solidària i posa en valor la cultura com a eina de transformació social. L’avenç de l’extrema dreta, l’emergència climàtica i els festivals “amb consciència” seran algunes de les temàtiques al voltant de les quals girarà el festival. La trobada d’aquest any promet ser “accessible” amb bucle magnètic i motxilles vibratòries per a persones sordes.

Iseo & Dodosound, Queralt Lahoz i El Pot Petit s’uneixen a Adala, Las Karamba, un concert especial compartit per les cantautores La Muchacha, Briela Ojeda, La Otra i Jhana Beat, juntament amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, entre altres propostes.

La programació familiar pren força amb els concerts de Xiula i els esmentats El Pot Petit, així com la Gala Solidària per Palestina de Pallasos en Rebeldía, com a elements que destaca l’organització.

Coincidint amb el quinzè aniversari del festival, els organitzadors aposten per una “forta programació social” amb xerrades, tallers, debats, formacions o performances, entre d’altres. La carpa de l’Espai Esperanzah vol ser un espai de referència del qüestionament de la configuració de la societat actual. És el cor del festival i acull “les lluites, les inquietuds i els somnis compartits d’aquesta manifestació de tres dies”.

Segons afirmen els responsables del certamen, la programació d’aquest any vol ser una mostra dels diferents eixos vertebradors del festival com són la música, el circ i la transformació social, així com l’economia social i solidària, les lluites compartides i les alternatives conscients.

És per això que els concerts, les actuacions, les taules de debat, les xerrades i els espais de joc s’aniran entrellaçant durant tot el transcurs del festival.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here