La previsió és que la mesa negociadora es constitueixi la setmana vinent, i serà aleshores quan la direcció concretarà quants contractes vol rescindir

CCOO ha anunciat, a través d’un comunicat que la direcció de Roca Sanitari ha transmès al comitè d’empresa que “la setmana vinent presentarà un ERO a la planta de Gavà, sense concretar l’afectació que tindrà”.

El sindicat ha explicat que la notificació s’ha fet per escrit i només els ha precisat que l’expedient de regulació d’ocupació afectarà la fàbrica de Gavà, de manera que la plantilla de les oficines de Barcelona en quedaria al marge.

La previsió és que la mesa negociadora es constitueixi la setmana vinent, i serà aleshores quan la direcció concretarà quants contractes vol rescindir.

CCOO d’Indústria manifesta el seu “rebuig a l’expedient” i exigeix a la direcció de Roca Sanitari que faci “marxa enrere en les seves intencions” i que “s’assegui a negociar amb la representació de la plantilla mesures alternatives que garanteixin el futur de l’activitat industrial i dels llocs de treball”.

Font: Ajuntament de Gavà i CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here