Aquest dissabte, 23 de setembre a les 20h comença la nova temporada Tardor’23 a L’Auditori de Cornellà. El grup Play The Game presenta el seu espectacle Una nit de Queen, una proposta que reviu el llegat de la banda britànica

Com han demostrat durant la seva dècada d’existència, i amb un coneixement de l’univers Queen que els duu una pas més enllà, es tracta de l’homenatge més complet a nivell estatal, amb un prestigi i una popularitat que no paren d’augmentar.

2 hores de concert-espectacle en viu, marcat per un repertori que rememora tots els grans temes de les diverses etapes del mític grup de rock, recordant com sonaven amb tot el seu carisma, poder i esplendor. Des de la gira Magic Tour de 1886 fins altres èpoques com ‘I want it all’ o ‘Fat Bottomed Girls’. Grans èxits en tota regla, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘I Want to Break Free’, ‘Somebody To Love’, ‘Show Must Go On’…

I diumenge, 24 de setembre a les 19h l’Auditori es torna a omplir de música, amb però amb un registre diferent. L’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) presenta l’espectacle Bandes sonores: un viatge de pel·lícula, septet de metall que convida als assistents a gaudir de les cançons i bandes sonores més conegudes de la història del cinema amb la sonoritat i la força dels instruments de metall.

Un concert original i sorprenent amb el Septet de Metall de l’OSSC, format per 2 trompetes, 2 trompes, 2 trombons i tuba, integrat per músics de la mateixa orquestra. La sonoritat i versatilitat d’aquest instruments són sinònims de força, espectacularitat i brillantor.

Un espectacle familiar i per a tots els públics, i una oportunitat ideal per gaudir de la música més coneguda per tothom. Un concert dividit en quatre blocs: el primer enfocat a les pel·lícules dels anys 30 als 70, el segon centrat en l’univers Disney, un tercer que ret homenatge als grans musicals de Broadway i el quart dedicat al cinema d’acció.

Es pot consultar tota la programació a www.auditoricornella.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here