Els fets han passat cap a les 4 de la matinada, després del concert de la festa major del municipi. L’Ajuntament del municipi ha emès un comunicat lamentant els fets i cridant al civisme 

Un grup nombrós ha començat a llençar objectes contra la Policia Local en un primer moment i després contra els Mossos d’Esquadra, que han hagut d’activar agents de l’ARRO i de la BRIMO.

Els esvalotadors han mostrat una actitud molt violenta i han causat aldarulls greus en diferents punts, amb crema de mobiliari urbà.

Han entrat en diversos comerços, com ara en un concessionari de cotxes, provocant les destrosses i sembrant el caos.

Per sort, no ha calgut lamentar cap ferit. Els Mossos d’Esquadra han fet algunes identificacions i han obert una investigació.

Comunicat Ajuntament Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei lamenta en un comunicat els fets ocorreguts la darrera nit de la Festa Major de Sant Miquel 2023 i fa una crida al civisme

“Aquesta nit de dissabte 30 de setembre han tingut lloc uns fets insòlits a la vila de Molins de Rei”, expliquen. “Unes persones han decidit cremar i fer destrosses als carrers i alguns locals del municipi” lamenta el comunicat institucional, que assegura que “aquests fets no són representatius de la nostra Festa Major”.

A partir de les 3.45 h, un grup de persones encaputxades han iniciat actes vandàlics, han fet cremes i destrosses a la via pública i a locals del municipi.

Els cossos de seguretat -Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra- han actuat per abordar aquests fets i garantir la seguretat de la ciutadania, rebent greus llençaments d’objectes per part dels esvalotadors.

Molins de Rei no és l’únic municipi que s’ha vist afectat per aquesta causa, per això des de l’Ajuntament reclamen “mesures preventives per implementar mesures per garantir la seguretat de les persones i dels béns durant les festes populars”.

L’Ajuntament de Molins de Rei finalitza el seu comunicat reiterant el seu rebuig a “comportaments com aquests, que destrossen la nostra festa”.

Font: ACN i Ajuntament de Molins de Rei 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here