Hi havia preocupació a Sant Feliu de Llobregat perquè no es reproduïssin durant les Festes de Tardor que acaben aquest diumenge els incidents viscuts a Molins de Rei fa quinze dies. Però finalment no s’han pogut evitar.

Tot i les crides de l’Ajuntament de la ciutat i les mesures especials adoptades pels Mossos d’Esquadra, de les que elBaix.cat ha anat informant, RAC 1, citant fonts policials, ha informat que la matinada d’aquest diumenge una baralla ha acabat amb ferits i destrosses en la botiga d’informàtica, Com & Com ( a la fotografia), ubicada en ple centre de la ciutat.

Segons la policia, els autors dels incidents serien els mateixos que van provocar els aldarulls a la veïna ciutat de Molins de Rei. Els joves haurien reproduït el tipus d’actuació de Molins, barallant-se entre ells per generar tensió i aconseguir així entrar a la botiga d’informàtica. La policia ha impedit que la cosa pogués agreujar-se.

La policia ha identificat els possibles autors dels incidents a l’estació de Rodalies de RENFE quan pretenien marxar en direcció Penedès. No han estat, però, arrestats, perquè no tenien antecedents. Sembla que procedien de Vilafranca del Penedès i Mataró. Els  Mossos d’esquadra havien fet els darreres dies diverses detencions relacionades amb els actes vandàlics de Molins de Rei.

Si bé la nit anterior s’havien registrat diversos contenidors cremats, ha estat aquest dissabte quan s’han produït més aglomeracions a la ciutat, amb molts joves vinguts d’altres municipis. La massa de gent ha col·lapsat en diverses ocasions els accessos al pàrquing de la Rambla Marquesa Castellvell, on es celebraven els concerts principals, en haver-se habilitat un únic punt d’entrada i de sortida, pel carrer Verge de  Montserrat, fet que ha provocat moltes crítiques a l’Ajuntament.

Font i fotografia: RAC 1

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here