Ciments Molins ha obtingut un benefici net de 184 milions d’euros fins al setembre d’enguany, cosa que suposa un 38% més respecte al mateix període de 2022

En un comunicat, la companyia de Sant Vicenç dels Horts atribueix aquests resultats al “fort increment del resultat operatiu” i també per “l’efecte de base” de la comparativa amb l’any passat de factors que van “afectar negativament per la desacceleració econòmica, la forta inflació de costos i tensions a la cadena de subministraments”.

El deute de la firma catalana es redueix i se situa als 34 milions d’euros i això permet disposar d’una “gran palanca per a l’execució de noves oportunitats de creixement i de les inversions previstes a la fulla de ruta de sostenibilitat 2030”.

El resultat brut d’explotació (ebitda) assoleix els 278 milions d’euros, cosa que representa un 33% respecte el 2022. D’aquesta manera, el marge creix per tercer trimestre consecutiu i se situa en el 25,8%, per recuperar l’erosió de l’any anterior.

Les vendes de la firma, que enguany celebra 95 anys, en aquests nou primers mesos de l’any han ascendit a 1.079 milions d’euros, un 13% per sobre del mateix període de l’any anterior.

El conseller delegat de Ciments Molins, Julio Rodríguez, considera que aquestes xifres “donen una mostra de la solidesa del model de negoci que integra productes i solucions per a la construcció”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here