Aquest passat divendres la diputada d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Núria Lozano, va visitar Olesa de Montserrat. L’acte (a la fotografia) va ser organitzat pel grup municipal d’Olesa Oberta (OO). Ella i el regidor Samuel Rodríguez van oferir un contacte informatiu en el que van explicar que En Comú Podem defensarà la gestió pública del CAP d’Olesa de Montserrat.

El Centre d’Atenció Primària està gestionat per Mútua Terrassa i en els darrers anys s’han acumulat negligències i queixes. La Coordinadora en defensa de la sanitat pública d’Olesa fa uns dies va mantenir una trobada amb els grups del Parlament en la qual van acordar que donarien suport a un text on es reclamaria la bona gestió del CAP per part del Departament de Salut de la Generalitat.

Samuel Rodríguez va explicar que “fa temps que l’atenció sanitària al CAP és molt precària” i que, a més, es va perdre l’atenció de 24 hores quan governava CIU. Núria Lozano va afirmar que En Comú Podem “exigirem que la gestió del CAP passi a ser pública ara que la concessió del centre ha caducat”. La diputada també va donar suport a la reclamació del municipi d’Olesa per tal que el seu CAP sigui CUAP, és a dir un Centre d’Atenció Primària 24 hores per evitar que la ciutadania d’Olesa s’hagi de desplaçar a Martorell per ser atesa fora de l’horari del CAP.

Font i fotografia: Baix Llobregat en Comú

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here