‘La mesita del comedor’, de Caye Casas, ha estat premiada com a millor pel·lícula de la Secció Oficial de la 42a edició del festival TerrorMolins

Al palmarès fet públic aquest dissabte a Molins de Rei també sobresurten ‘Cuando acecha la maldad’, de Demián Rugna, com a millor direcció; ‘La espera’, de F. Javier Gutiérrez, com a millor interpretació; i ‘New Life’ com a millor guió.

‘Vive dentro’ i ‘Stopmotion’ han estat premiades pels efectes visuals i la fotografia, respectivament. El jurat, format per Nerea Torrijos, Héctor García i Eulàlia Iglesias, també ha premiat ‘The wrath of Becky’, ‘You’ll never find me’ i ‘Hostile dimensions’ i ‘Tiger stripes’ a les seccions paral·leles. Pel que fa als curmetratges, ha triomfat ‘Écorchée’.

Encara pel que fa als curts, ‘Edith and The Empty’ ha guanyat el reconeixement al millor guió i el premi Crítica d’Or, que atorga l’associació Blogos de Oro. El film australià ‘Gummy’ ha estat doblement guardonat amb el premi Víctor Israel a la millor interpretació i millors efectes especials. Finalment, ‘Measure’ ha guanyat el Méliès d’Argent, i ‘Stop Dead’, el premi del públic.

Coincidint amb la publicació del palmarès, TerrorMolins encara aquest dissabte la recta final del festival després de nou dies de projeccions. Ho fa celebrant els 50 anys de la primera marató de Terror amb una sessió de 16 hores, per a la qual estan les entrades exhaurides.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here