El Jovent Republicà ha realitzat una acció directa i ha publicat un nota en relació a la tanca publicitària que es pot veure a la imatge titular, que consideren “un atac a la llengua catalana al Baix Llobregat”. La tanca ubicada a la localitat baixllobregatina de Sant Joan Despí resa “Que no te cambien tu lengua, forma parte de tu personalidad”

Les joventuts d’ERC han catalogat el cartell de l’Associació Hablamos Español a Sant Joan Despí, com “un atac als drets lingüístics”, i han volgut que sigui objecte d’una “acció simbòlica de protesta”.

Aquesta acció s’ha dut a terme com una resposta de les joventuts d’Esquerra, al “missatge hostil cap a la llengua catalana i, per extensió, cap als seus parlants”.

En un acte simbòlic, membres de Jovent Republicà han cobert el cartell amb pintura, mostrant el seu rebuig a missatges que consideren “contraris als valors de pluralitat i respecte lingüístic que diu defensar l’associació”.

El Portaveu de Jovent Republicà al Baix Llobregat ha expressat que “l’extrema dreta i aquells que volen censurar-nos no tenen cabuda al Baix Llobregat”, mostrant així la seva ferma postura en defensa dels drets lingüístics dels catalans.

Així ha quedat el cartell després de la protesta:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here