El nou Consell de Ministres (a la fotografia) presidit per Pedro Sánchez va celebrar aquest dimecres, 22 de novembre, la seva primera reunió. El PSC del Baix Llobregat, fins ara representat per la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ex alcaldessa de Gavà, ha perdut  la seva destacada presència.

Raquel Sánchez, tal com havia anunciat elBaix.cat, tenia gairebé impossible la seva continuïtat a causa de la seva deficient gestió a RENFE i després de l’acord de traspàs de Rodalies a la Generalitat, al que la gavanenca s’havia oposat aferrissadament.

D’altra banda, els insistents rumors que asseguraven que l’actual portaveu del PSOE al Senat, la baixllobregatina, Eva Granados, seria una de les noves ministres socialistes no s’han convertit en realitat. D’aquesta manera el PSC de la comarca ha perdut la presència de Raquel Sanchez al govern, sense aconseguir que fos substituïda per Granados.

Ara, la quota catalana al Consell de Ministres es concentra en el socialista Jordi Hereu, exalcalde de Barcelona, com a ministre d’Indústria i Turisme, i en el fins ara eurodiputat d’En Comú Podem i portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, nou ministre de Cultura, que substitueix Miquel Iceta, fet que comporta que el PSC hagi passat de dos ministeris a un de sol.

Fotografia: Govern

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here