• Recentment, el Pessebre ha inaugurat unes noves oficines corporatives situades a pocs metres de l’entrada principal del recinte, i ha realitzat una important millora en nous equipaments de so i d’il·luminació

• La passada temporada el Pessebre va apropar-se als 28.000 visitants i va superar la simbòlica xifra d’1 milió de visitants, acumulats des de 1962

• El Pessebre Vivent de Corbera hi participen 250 voluntaris en un entorn natural de més 14.000 m2 i 700 m de recorregut

L’associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, entitat que s’encarrega d’organitzar el Pessebre Vivent de Corbera des de l’any 1962, inaugurarà la seva 60a Temporada el pròxim dissabte 2 de desembre a les 18 h

El Pessebre Vivent farà les seves representacions tots els caps de setmana i vigílies de festius, fins al dissabte 13 de gener de 2024. Es realitzaran un total de 50 representacions a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

El Pessebre Vivent de Corbera compta, en cada edició, amb més de 250 participants, entre voluntaris i organització, la gran majoria dels quals són veïns i veïnes del municipi que hi participen, representant diverses escenes nadalenques i de tradicions catalanes.

El Pessebre es desenvolupa en un entorn privilegiat de més de 14.000 m2, situat a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat. Els visitants passegen dins d’un pessebre a mida real, en un circuit de més de 700 m, on poden anar gaudint de 16 quadres escènics com ara l’anunciació, els pastors, el Naixement a la Cova, la vida a Natzaret, el mercat, així com diverses escenes d’oficis artesanals catalans, el cagatió, entre d’altres.

La temporada 2022-2023, pel Pessebre van passar 27.834 visitants, cosa que va permetre superar la simbòlica xifra d’1 milió de visitants (1.019.402), des de la seva fundació l’any 1962.

Novetats temporada 2023-2024

·       Noves oficines corporatives: el Pessebre ha incorporat unes noves oficines situades prop de l’entrada del recinte, a la Plaça Bartomeu i Pere Selva, 5. Aquest nou espai de més de 65 m2, tindrà un espai per a oficines i segon espai per guardar part de l’escenografia del recinte.

·       Inversions en equips de so i il·luminació: S’han incorporat nous equips de so d’alta qualitat, que permet una millora substancial en la sonorització del recinte. També s’ha invertit en la millora de la il·luminació de diversos quadres escènics.

·       Nou quadre escènic de romans: Aquesta temporada s’incorporarà un nou quadre escènic format per un conjunt de romans, que vigilaran el municipi de Natzaret.

FITXA TÈCNICA DEL PESSEBRE VIVENT DE CORBERA

Activitat: Representació de la 60a temporada del Pessebre Vivent de Corbera

Organitza: Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, des del 1962

Lloc: Passeig Rodrigo i Puig, 2 – Corbera de Llobregat

Dies: Des del dissabte 2 de desembre de 2023 fins al dissabte 13 de gener de 2024

Horari:  Oscil·la entre les 18 h i 20 h en funció del dia

Visitants 2022: 27.834

Total visitants: 1.019.402 visitants acumulats des del 1962

Entrades:  Venda del 100% de les entrades exclusivament al web pessebrecorbera.cat

Preus: Nens fins a 6 anys – gratuït, adults – 15 €, menors de 14 anys, carnet jove, majors de 65 anys – 10 €, famílies nombroses o monoparentals – 10  €/persona majors de 6 anys, amb carnet minusvalidesa del 50% o superior – 10 €/persona major 6 anys, grups a partir de 30 persones majors de 6 anys – consultar, corberencs i corberenques – entrada gratuïta presentant DNI o padró.

Sessions gratuïtes pels membres del Club Super3 (fins a 14 anys): 6, 7, 8, 25, 27 i 29 de desembre de 2023 i 13 de Gener de 2024.

En cas de suspensió de les representacions per pluja, es canviaran les entrades per un altre dia i hora disponible, o bé, es retornarà l’import de les entrades.

No s’admet l’entrada d’animals de companyia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here