Sota el lema “A Gavà, el comerç ens encanta” s’han programat diverses accions promocionals per dinamitzar les vendes

El comerç gavanenc va posar en marxa tot just fa una setmana, la campanya de Nadal, un dels moments de més vendes pel sector amb tot un feix d’accions on, sota el lema “A Gavà, el comerç ens encanta”, es vol promocionar el comerç de proximitat i posar en valor la seva qualitat i el tracte proper.

Així, coincidint amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc, i fins al pròxim 8 de gener, llueix il·luminat el photocall amb les lletres WOW Gavà que, igual que en anys anteriors, resta instal·lat a la plaça Major. Durant tots aquests dies, a més, els establiments associats estaran guarnits amb elements nadalencs per fer caliu.

Accions de dinamització

Durant la campanya, es duran a terme tot un seguit d’accions de dinamització com el “Nadal amb Nota” amb diverses actuacions musicals o l’esperat Mercat de Sant Nicasi a la Rambla els dies 15, 16 i 17 de desembre, amb l’objectiu, segons ha precisat el regidor de Comerç, Isidre Casas, de “fer que aquest Nadal sigui molt exitós pel nostre comerç”.

WOW Gavà repetirà l’esdeveniment “a 1.000xhora”, que enguany regalarà un total de 3000 euros, repartits en 3 vals de 1.000 euros cadascun, que la persona que guanyi haurà de gastar a comerços de WOW Gavà en només una hora. Per participar, únicament s’haurà de fer una compra a algun dels establiments associats, i emplenar una butlleta, que a continuació s’haurà de dipositar a les bústies habilitades a cada comerç. L’associació precisa que “aquest any es pretén que la rifa guanyi més protagonisme, per això es farà el matí de dissabte, 13 de gener, a les portes del Mercat del Centre.

Pel més petits s’han programat dos tallers gratuïts i d’accés lliure a la plaça Major. El primer va ser l’1 de desembre, i en ell els infants van elaborar un fanal, i el següent es farà el 15 de desembre i consistirà en construir petits tions de fusta que els participants podran endur-se a casa.

Aquest any, també es podrà gaudir del muntatge titulat “Les Fades Màgiques”, un espectacle itinerant, interactiu i musical per a tots els públics de tres hores de durada que, els dies 21 i 22 de desembre, recorrerà i dinamitzarà els carrers comercials.

Finalment, el 4 de gener, se celebrarà de nou la xocolatada popular, amb la col·laboració del Gremi de Restauradors, a la plaça Major. Per poder assaborir-ne un got, els assistents hauran de presentar un tiquet de compra a un comerç de l’associació o adquirir un tiquet específic el mateix dia de l’esdeveniment.

Amb tots aquests tallers i esdeveniments, WOW Gavà vol “agrair a tota la ciutadania de Gavà el seu compromís i suport al petit comerç i als establiments de restauració de la localitat”.

Vine al Mercat

Els Mercats Municipals també faran diferents accions regalant bosses. Del 4 de desembre al 5 de gener, Mercagavà repartirà premis directes i sortejarà fins a 5.000 € en imports de compra, mentre que el 16 de desembre organitzarà un taller infantil de construcció de tions i el 22 hi haurà una campanya de donació de sang amb regals de 5€ en vals de compra i l’aportació de 5€ més a ADISGA per cada donació.

El Mercat del Centre i el Mercat de Pagès rifarà 2 paneres valorades en 100 € cadascuna cada dissabte del mes de desembre.

Dues hores d’aparcament gratuït

Fins al pròxim 7 de gener, i amb l’objectiu de facilitar les compres, hi haurà dues hores gratis als aparcaments de les places de Jaume Balmes i de Batista i Roca. També els diumenges i festius següents, en horari de 10 a 21 hores els dies: 3, 6, 8, 10, 14, 17, 24 i 31 de desembre i 7 de gener.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here