La capella ardent, que continuarà oberta al públic fins les 16h d’avui dilluns 11 de desembre, la presideixen una fotografia de l’artista i nombroses corones de flors

Pallejà, localitat natal de la mare de l’actriu Itziar Castro, acull des de diumenge a la Sala Pal.ladius la vetlla per acomiadar-la, després que malauradament ens deixés de manera sobtada aquest divendres 8 de desembre, als 46 anys.

El taüt és obert perquè familiars, amics i companys puguin donar el seu darrer adéu a l’artista. L’acte està presidit per una fotografia de l’actriu amb el missatge “Només vull que, de tant en tant, us recordeu de mi”, envoltat per diverses corones de flors i una bandera LGTBI, que demostra el compromís militant de Castro amb el moviment.

Durant el dia d’ahir es van apropar a la capella ardent nombroses personalitats del món de la cultura com l’actriu María Botto, de la política com el socialista Salvador Illa, i social com l’escriptora i periodista Cristina Fallarás o l’advocada Carla Vall. També la cantant Lídia Pujol es va voler acomiadar interpretant diverses cançons, com ‘Mi querida España’ o ‘País Petit’.

Avui és el dia per a les cerimònies més íntimes, que finalitzaran a les 16h amb un acte privat de comiat.

Font: Agències

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here