El centre de Gavà es va tornar a omplir, aquest dissabte, de bestiari popular, dansa, so de tambors i gralles i foc en una nova sortida de l’esperat Xerinolis

És la cercavila de la Festa Major de Sant Nicasi que, a l’igual passat, va partir a les 17 hores de la plaça de Jaume Balmes, i va passar pels carrers de Sant Pere, Sant Nicasi, el Centre, Salvador Lluch i el Parc de la Torre Lluc.

El seguici es va anar aturant per fer ball de lluïment a la plaça de la Pagesia, al carrer del Centre i a la Torre Lluc. La companyia General del Foc, va fer esclatar la petada final al carrer Salvador Lluch, davant l’entrada del Museu.

Com sempre es va oferir un segon recorregut sense foc pensat pels infants que va sortir també de la plaça de Jaume Balmes, i va transcórrer pel carrer Sant Pere, la plaça de la Pagesia, el carrer Sant Isidre, el del Centre i Salvador Lluch.

El Xerinolis va comptar amb la participació dels Set de Ritmes, els Gegants, els Gegantons i Gegantonets, els Grallers l’Anguila de Gavà, els Castellers, L’AEI Roc del Migdia, els Grallers Ginjolers, els Bastoners, els Sonaquetomba, i la Companyia General Foc acompanyada també dels diables de Viladecans.

Podeu consultar tot el programa de festes aquí

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here