El màgic esperit nadalenc ha envaït Viladecans The Style Outlets i ho ha fet de la millor forma possible, organitzant unes atrevides i divertides activitats que permetran als seus visitants crear records inoblidables en família

Els fons obtinguts es destinaran, íntegrament, a la Fundació Josep Carreras, com a part de les iniciatives solidàries del centre.

Tió Gegant

Els infants més petits de la casa podran gaudir de l’emoció de rebre regals del tradicional Tió, que omplirà l’únic centre outlet de Barcelona d’alegria.

Una activitat gratuïta des del dia 22 al dia 24 de desembre i amb un horari de 10.30 a 14.30 hores.

Rocòdrom de quatre cares i 4 metres d’altura

L’opció ideal per als que busquen emocions fortes, però amb monitors especialitzats i totes les garanties de seguretat.

L’adrenalina es dispara escalant els 4 metres d’alçada d’aquest impressionant rocòdrom, apte per a tota la família.

Tubbing de Gel Sec

Per a petits i no tan petits, aquest tubbing de gel sec gegant és una aventura emocionant que promet somriures i moments inoblidables. De 5 a 99 anys, tothom qui vulgui podrà llançar-se per la pista, mentre que els menors de 5 anys ho podran fer acompanyats d’un adult.

Tant el Rocòdrom com el Tubbing es podran gaudir des del 21 de desembre al 5 de gener, amb un horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Cada activitat té un preu de 5 euros, però si es presenta un tiquet de compra (sense import mínim) de qualsevol dels establiments del centre, s’obtenen 2 torns.

A més, si es forma part del Club LIFESTYLERS, es gaudeix el triple, ja que els 5 euros es transformen en 3 viatges.

Extradescomptes

I per a estendre l’alegria d’aquestes dates, res millor que el període d’Extradescomptes, actiu durant aquests dies, perfecte per a les compres nadalenques i per a trobar els millors regals amb descomptes de fins al 70%.

Les persones visitants podran gaudir d’ofertes especials que faran que l’experiència de compra sigui encara més gratificant, amb empaquetament gratuït.

Sobre Viladecans The Style Outlets

Viladecans The Style Outlets és l’únic centre outlet dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents comunicacions amb la ciutat i l’aeroport del Prat. En una superfície de 19.800 m2, compta amb més de 80 primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar, a més d’una variada oferta de restauració i serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d’informació turística o taulell TAX Free, entre altres.

El centre de Viladecans pertany a The Style Outlets, marca d’outlets líder a Espanya amb 5 centres, més de 350 botigues i 87.000 m² de superfície comercial. Situats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i Corunya (la Corunya), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits del 30% durant tot l’any que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%.

The Style Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França, Holanda i Espanya amb 11 centres en total, prop de 1.700 botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. Els centres The Style Outlets són gestionats per la multinacional espanyola NEINVER, companyia líder en gestió de centres outlet a Espanya i Polònia i segona a Europa.

-Contingut publicitari-

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here