Aquest any el Pratijoc experimenta un canvi en el seu format i es realitza en horari de matí on la llum i l’escalfor del sol permetrà viure aventures de gran format a l’exterior. Els infants podran transformar-se en pilots de Fórmula 1, trapezistes, artistes, malabaristes, o intentar escapar d’un laberint

Aquest espai lúdic i educatiu per a infants ja és un clàssic del Nadal al Prat. Ofereix activitats familiars, tallers, jocs, ludoteca, circ i molt més per a infants d’entre 3 i 11 anys i es realitza 27, 28, 29 i 30 de desembre de 10:30 a 13:30h a l’Escola del Parc.

El cost de l’entrada és de 2€ dia per als infants i 0.5€ per acompanyant. També existeix l’opció de contratar un abonament per 5€z

Quines activitats s’hi poden trobar?

Infants i famílies poden gaudir d’un munt d’experiències immersives, de la forma més divertida amb activitats, jocs i tallers organitzats per les entitats de lleure del Prat (AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i l’Associació Lúdica Els Bitxos, Ball de Diables del Prat, Krestatum i Colla de Diables del Prat.

També hi ha Activitats especials com el gran laberint, el circuit de karts, una carpa de circ i un munt d’activitats d’enginy amb material reutilitzat.

Serveis a l’Escola del Parc

• Zona pícnic (exterior)

• Guarda-roba 

• Espai per canviar els bolquers als nadons i zona de lactancia

Normes del recinte: 

•  Els menors de 6 anys han d’estar acompanyats d’un adult.

•  Els infants  fins a 11 anys, no podran sortir del recinte si no estan acompanyats d’un adult. En cas que els tutors els deixin sortir sense l’adult, caldrà emplenar l’autorització pertinent.  

• A partir de les 13 h  no es podrà accedir al Pratijoc.

• Per motius de seguretat, no es permet la circulació  de cotxets per infants. Per casos excepcionals, comentar amb l’organització.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here