El proper 30 de desembre, els protagonistes seran els gossos policia que faran una exhibició a les 13h en el recinte firal

La Fira Infantil de Nadal funciona a ple rendiment convertint els 8.300 metres quadrats del recinte firal en un saló nadalenc ideal pels més petits.

El proper dissabte 30 de desembre, els protagonistes seran els gossos de la Unitat Canina de la Policia Local de Cornellà que faran una demostració de com treballen cap a les 13h.

Els gossos policia compartiran protagonisme amb les moltes activitats que s’hi poden fer a la Fira Infantil que enguany commemora el seu trentè aniversari i que torna a celebrar-se al recinte firal de Cornellà.

Atraccions firals, castells inflables, llits elàstics, jocs de taula, racó de joc simbòlic, ludoteca pels més petits, karaoke, rocòdrom… Tot a disposició dels nens i nenes d’entre 3 i 12 anys a Fira de Cornellà fins el 31 de desembre.

Els més esportistes poden practicar futbol sala, mini futbol, tennis taula, escacs, bàsquet i tennis. Els més creatius tenen a la seva disposició un taller de maquillatge infantil, taller de pintures a l’oli o taller de macramé. I fins el 24 de desembre també poden participar en el taller de les 3P organitzat pel Periódico de Catalunya.

I és que la Fira Infantil de Nadal és un espai pensat només perquè els més petits gaudeixin de les seves vacances nadalenques.

Font: Fira de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here