El cartell, dissenyat per la molinenca Mariona Rodríguez, inclou referències a la història, l’evolució del sector agrari i al canvi climàtic

La 173ª Fira de la Candelera ja té imatge, un cartell creat per la dissenyadora molinenca Mariona Rodríguez. La imatge recull molts elements que fan referència al municipi, a la història, a l’evolució que ha viscut el món de la pagesia i, fins i tot, al canvi climàtic.

L’autora ha explicat durant la presentació que “l’objectiu era fer un cartell atractiu visualment, amb contingut suficient per a entretenir-s’hi a mirar-lo i amb diferents missatges”. Un dels missatges és el canvi climàtic, tal com ha explicat la dissenyadora “en el moment actual de sequera extrema que estem patint no podia fer un cartell amb els tons verds que habitualment s’associen a la natura, i per això, he escollit colors més càlids i connectats amb com són els conreus i el sector agrari avui en dia”.

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha destacat que el cartell “és un viatge per la història local”. L’alcalde ha volgut posar en valor que la presentació s’hagi dut a terme al Palau de Requesens, un edifici del segle XV i que en un futur proper serà un museu de referència sobre el Renaixement.

En aquest sentit, el cartell inclou diverses referències, al Pont de les Quinze Arcades (del segle XVIII), als inicis de la Fira (segle XIX), i també al futur (la innovació de la tecnologia), “la innovació aplicada al sector agrari serà l’eix principal del discurs de la Fira i es veurà reflectit en les activitats, en el mateix pregó del dia 26 de gener, en la fira convidada d’enguany i en molts altres aspectes”.

Finalment, el regidor de Fira, Iván Mustieles, ha volgut assenyalar l’oportunitat de comptar amb un perfil com el de la Mariona Rodríguez per fer un cartell com el de la Fira: “la Mariona coneix Molins, coneix la Fira i coneix com generar imatges atractives i que transmetin els valors que tenim”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here