“Les empreses que van narxar el 2017 no tornaran si se les amenaça”

El primer secretari del PSC , Salvador Illa (a la fotografia) va elogiar divendres passat, 12 de gener, a Sant Boi de Llobregat, la tasca que fa el teixit econòmic, empresarial i productiu del Baix Llobregat i va afirmar que la seva bona feina s’explica, entre d’altres raons, per l’estabilitat política que històricament hi ha hagut a la comarca. “És fonamental que les empreses tinguin un marc de certesa i d’estabilitat. És justament el que necessitem a Catalunya, per això les empreses que van marxar el 2017 no tornaran si se les amenaça”, va assegurar.

Illa ho va dir en una trobada a Sant Boi amb més de 200 empresaris i empresàries de la comarca i en la qual va fixar 5 prioritats sobre les quals creu que caldria assolir un gran acord polític a Catalunya: les infraestructures, la sanitat, l’educació, la millora i la reforma de l’administració pública i el finançament autonòmic.

Illa reitera la seva aposta per ampliar l’Aeroport del Prat 

“Necessitem posar al dia les infraestructures començant per l’Aeroport del Prat, perquè és el que ens connecta al món. Ningú discuteix que hi seguirà havent avions. I si els avions no poden aterrar o enlairar-se des d’aquí ho faran des d’un altre lloc”, va recordar el primer secretari del PSC, que també va remarcar la importància d’adoptar el més aviat possible una decisió sobre aquesta qüestió i d’actualitzar les infraestructures hidràuliques, ferroviàries i viàries.

“No vull privilegis, però tampoc vull menys del que ens toca”, va assegurar Illa sobre el finançament autonòmic lamentant que Catalunya hagi deixat de liderar aquesta qüestió.

Balanç negatiu dels darrers governs de la Generalitat

En matèria política, el primer secretari del PSC va expressar la seva preocupació pels 10 anys de gestió dels successius governs catalans: “El balanç real dels darrers 10 anys és que tenim una sequera per la qual no estem preparats i que estem a la cua de les energies renovables i en educació.”

L’acte va ser presentat pel primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda, i per la viceprimera secretària del PSC, presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

Font i fotografia: PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here