Joan Dausà ha aconseguit dos discs d’or, un per ‘Jo mai mai’ i l’altre per ‘Una altra manera de viure’. Ho celebrarà avui al concert que el cantant oferirà en un Palau Sant Jordi ple, per tancar la seva exitosa gira

El de Sant Feliu suma amb aquesta dos discs, més de 70.000 còpies venudes. Un èxit al que s’afegeix el sold out per al concert que oferirà aquest dissabte aquest vespre al Palau Sant Jordi de Barcelona com a final de la gira “Jo Mai Mai”.

Dausà, quan va anunciar el concert al maig, declarant a l’ACN que actuar al Sant Jordi és “un repte brutal”, en tant que l’objectiu era vendre 8.000 entrades. El cantant va explicar que la idea és “fer una festa” amb tota aquella gent amb qui han compartit algun moment durant aquests 10 anys, agraint tot el que han viscut aquest temps.

“El meu objectiu és que tothom que hagi vingut alguna vegada a veure’ns, aquell dia vingui, repeteixi. I qui no ha vingut mai, potser és el dia perquè al final passaran coses que, al ser un espai especial, no hauran passat mai abans en un  concert nostre”.

Després de pràcticament tres anys girant i d’una vuitantena d’espectacles amb un gran acollida entre el públic, Dausà farà una pausa després del concert d’aquest vespre, per començar a preparar un nou disc de cara a 2025.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here