Els dies 30 de gener i 6, 13, 20 i 27 de febrer, des de dos quarts de 7de la tarda  fins dos quarts de 9, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, ubicat al carrer Clementina  Arderiu de Sant Feliu de Llobregat, 23, acollirà el cicle “Conflictes armats i processos de pau des de la investigació i l’educació”.

Els dos primers dies estan dedicats al Marc teòric que inclou l’anàlisi del conflicte armat entre Israel i Palestina ( dia 30)  i els processos de pau ( el dia 6). Les altres tres jornades es basaran en Tallers amb documentació d’Arxiu: Moviments per la Pau a Catalunya els anys 80 i 90 ( dia 13), els Fons de la Fundació Utopia i els moviments per la Pau ( dia 20), i l’aplicació del continguts del curs a la recerca en centres educatius ( dia 27).

L’organització és a càrrec de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i del Departament d’Educació de la Generalitat.

Els docents que es vulguin apuntar al curs ho han de fer a través dels Serveis Territorials d’Educació del Baix Llobregat. Tot i que comporta punts de formació pels professores i professores que assisteixin  al 80 % de les sessions, els actes són oberts a tothom sense inscripció prèvia.

El curs arriba en un moment en que el món està vivint cruels conflictes armats a Palestina ( a la fotografia)  i a Ucraïna, entre d’altres punts de diversos continents.

Font: Arxiu Comarcal del Baix Llobregat

Fotografia: Amnistia Internacional

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here