Des d’aquest divendres, 16 de febrer, es pot visitar a la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, al Centre Cívic Mas Lluí, al carrer Estelí número 10, de Sant Feliu de Llobregat, una exposició d’il·lustracions de Joana Llordella.

La mostra restarà oberta fins el dia 1 de març amb un horari que va de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda fins les 9 de la nit. Sant Feliu és la primera parada d’aquesta exposició que anirà visitant altres punt de la comarca.

Es tracta de les il·lustracions originals del llibre Contes del Baix Llobregat (Edicions del Llobregat), publicat per aquesta artista d’Esparreguera amb textos de l’advocat  santfeliuenc Rafael Bellido: 30 contes, un per cada municipi de la comarca;  tots dos són socis del Centre d’Estudis Comarcals. L’exposició  també inclou 13  peces més de l’autora.

Joana Llordella i Zamora és Catedràtica de Llengua i Literatura catalana, Llicenciada en Història  Contemporània i Màster en Formadors de Formadors. Actualment està jubilada i col·labora amb diverses entitats d’Esparreguera i del Baix Llobregat.

Fonts i fotografia: CECBLL i Ajuntament d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here