Aquest diumenge, 3 de març, serà un dia important  a la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló.  Josep Padró Morgó presenta el seu llibre “La Colònia Güell des de dins. Història, Memòria, Opinió” al teatre de l’Ateneu Unió, a les 12 del migdia, a la Plaça Joan Güell, 5.

El llibre, editat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, és una obra imprescindible per conèixer la vida social d’aquest espai tan emblemàtic de la comarca.

Es tracta d’un llibre de gran format que dona cabuda a les més de 300 pàgines escrites per en Josep Padró i  a les quasi 400 fotografies  amb les que il·lustra  el text.

La intenció ha estat crear una obra per conèixer la vida social de la Colònia i fer un llibre per aprendre sobre la seva història i a fer història des del rigor, però també des de la proximitat i des de l’estima.

Amb aquesta publicaciò, el CECBLL ha posat al carrer llibres sobre les dues principals colònies industrials del Baix Llobregat: la Sedó, a Esparreguera,  i la Güell, a Santa Coloma de Cervelló.

Font i fotografia. CECBLL

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here