Un equip acabat d’arribar a la màxima categoria de l’hoquei, ha assolit una fita inesperada i d’un gran valor esportiu: en la seva primera participació a la Copa del Rei, l’Hoquei Senergy Renovables Sant Just, després d’aconseguir jugar les semifinals en eliminar ahir l’Alcoi, tal com va informar elBaix.cat, s’ha classificat avui per a jugar la final de la competició.

El Pavelló Joan Ortoll de Calafell ha estat l’escenari de la primera semifinal aquest dissabte 9 de març, a un quart de 5 de la tarda. I contra pronòstic, l’equip de Sant Just Desvern ( a la fotografia)  ha derrotat per 3 gols a 1 l’equip amfitrió, el Calafell.

La primera part ha acabat amb 1 a 0 (Edu Fernández)  a favor dels del Baix Llobregat. A la segona part, Gerard Miquel ha marcat el segon, però a continuació el Calafell s’ha situat amb un 2 a 1. Finalment Edu Fernandez ha marcat el 3 a 1 definitiu.

El Sant Just juga aquest diumenge a les 8 del vespre la seva primera final de Copa davant el Barça, el guanyador de l’altra semifinal disputada amb el Voltregà.  Tot un èxit!